Stumbly

En solståle på kontoret

Hans semseter är över och nu är han tillbaka på kontoret! Jacob har varit en del av teamet nu sedan i början av juni i år och har sedan dess varit till en stor nytta för oss. Driven, charmig och allkunnig är tre ord som beskriver honom bäst och vi är lyckligt lottade att han valt att jobba med oss.

Jacobs främsta arbetsuppgifter än så länge har varit allt kring vårt studentinitiativ där vi vill få ut studenter i arbetslivet innan de tar examen. Målet med initiativet är att båda parterna ska gynnas och bygga relationer med varandra. För att läsa mer om initiativet, gå gärna in på www.dromuppdraget.se!


Vi vet att detta är gynnsamt, Jacob är ett ypperligt exempel på hur bra det kan gå när företag och studenter samarbetar. Han är nämligen en student som jobbar deltid hos oss. Studenter kan ofta mycket utan att de har en examen och även bortsätt ifrån detta är de många gånger hungriga på nya erfareneter och kunskaper. Vår erfarenhet är också att detta sker fort.


Som grädden på moset har han också lärt oss mycket. Inte bara rena kunskaper som han besatt och inte vi - utan också om hur vi på ett effektivt sätt jobbar i teamet när vi är en extra person.


 

Tveka inte att höra av dig om vad som helst!

Simon Hellgren

Innovation engineer

simon@stumbly.se

Emil Pettersson

Innovation engineer

emil@stumbly.se

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

hello@stumbly.se

+46 455344066

Campus Gräsvik 2

Karlskrona, Sweden

©Stumbly 2017